Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Mediterrán stílusban készült minőségi bőrtermékekkel foglalkozó magyar vállalkozás – ez a GREEKY. Az általunk forgalmazott bőrtermékekkel 2017-ben egy görög nyaralás során ismerkedtünk meg, de csak 2020-ban fogalmazódott meg a gondolat, hogy ezeket a prémium, eredeti  bőrből készült ruházati kiegészítőket a magyar piacon is bemutassuk. Görögország, mint az emberi kultúra bölcsője, mindig is remek kézműves termékekkel szolgálta ki a világot, amit mi sem bizonyít jobban, hogy azóta is azt a pénztárcát használjuk, amit annak idején magunknak vettünk. Termékeink, mindamellett, hogy magas minőséget képviselnek, eredeti bőrből, kézzel készülnek.

Mindenki megtalálhatja nálunk a hozzá leginkább passzoló dizájnt, akik keresik az egyediséget, szeretik a magas minőséget és szívesen viselnek természetes anyagokból, természetes színekkel készült ruházati cikkeket. A GREEKY  csapataként elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a divatban is csak olyan termékek forgalmazásával foglalkozzunk, amelyek a tömegcikkekel szemben a naturális értékekre helyezik a hangsúlyt.

Kínálatunkban csakis valódi bőrből készült pénztárcák, övek, váll- deréktáskák, hátizsákok és utazótáskák találhatók. Emellett szeretnénk egyedi megjelenést biztosítani az üzleti életben is laptop és business táska kínálatunkkal. Szeretnénk, ha vásárlóink termékeinkben megtalálnák saját ízlésvilágukat, miközben felfedezik a görög művészek kezei alól előkerülő, mediterrán stílusjegyeket magukban hordozó remekműveket.

Emellett arra törekszünk, hogy folyamatosan szélesítsük termékportóliónkat új beszállítókat keresve, hogy vevőink minden igényét a lehető legjobban kitudjuk szolgálni.

-Greeky-